Met deze tips zorg jij voor extra spanning in bed in jouw relatie

Het terugvinden of onderhouden van de vonk in relaties is een van de uitdagendste dingen in ons leven. Een van de manieren die altijd goed helpt om in te zien waarom je ooit verliefd bent geworden op je partner is het spannender maken van je seksleven. Het is niet gek dat het na verloop van tijd wat routinematig wordt, maar daar kan je door een beetje moeite te doen gemakkelijk verandering in brengen!

Ooit speeltjes als de Tarzan vibrator geprobeerd?

De markt van seksspeeltjes is de laatste jaren geëxplodeerd. Ze zijn erg makkelijk om aan te komen, en bieden veel plezier! Deze Tarzan vibrator bijvoorbeeld, die voor vrouwen dubbele stimulering geeft. Hiermee kun je jullie relatie net wat spannender maken in bed. Overigens is het natuurlijk ook een goede aankoop voor een vrijgezelle vrouw… Er zijn overigens naast de Tarzan virbrator nog meer dan genoeg andere speeltjes, lingerie en bondagesets te vinden op erotiek-accessoires.nl. Er is genoeg dat je kunt proberen om uit te vinden wat jij en je partner lekker en spannend vinden.

Open en eerlijk communiceren over je behoeftes

Het klinkt misschien van cliche, maar het is toch echt het belangrijkste om goed met elkaar te blijven praten. Als jij of je partner niet krijgen wat ze willen, is dat het beste op te lossen door dat aan de ander aan te geven. Blijven gissen naar wat iemand lekker vindt is een stuk minder effectief. Het is in het misschien wat ongemakkelijk als je er nooit over praat, maar dat zal na verloop van tijd beter gaan.

Probeer nieuwe plekjes uit

Probeer maar eens te bedenken hoe groot je huis eigenlijk is, en wees creatief met het uitzoeken van plekken aar je seks kunt hebben. Als je je eigen huis al hebt uitgespeeld, kun je uitwijken naar openbare plekken. In de buitenlucht, in de auto, er zijn genoeg opties! Nieuwe plekken zorgen voor nieuw elan, en dus ook voor nieuwe spanning. Het kan net dat zetje zijn om die spice in je relatie terug te krijgen. En je kunt speeltjes, zoals bijvoorbeeld de Tarzan vibrator, gewoon meenemen!

Respecteer de grenzen van de ander

We geven natuurlijk allemaal tips over hoe je je relatie kunt verbeteren op seksueel vlak, maar het is belangrijk om hierbij te vermelden dat elke situatie uniek is. Niet iedereen waardeert de hierboven genoemde dingen. Wees daarom geduldig en rustig met de ander en houd in de gaten dat er nooit grenzen worden overtreden. Dat geldt dus ook voor jezelf. Als je het niet eens bent met een idee van een ander, kan er alsnog mee instemmen weleens averechts werken. Seks moet altijd prettig en fijn zijn. Een enkele negatieve ervaring kan er al voor zorgen dat zoiets in de toekomst nog vaker gaat voorkomen.