Anker Plugs; het meest stimulerende anaal speeltje

Anker plugs zijn speciale buttplugs waarbij de plug uitgestrekt wordt wanneer deze de kringspier penetreert. Hierom worden anker buttplugs ook wel ‘spreader plugs’ genoemd. Vanwege deze spreidende eigenschap is de ankerplug extra stimulerend vergeleken met een klassieke buttplug. Zowel beginners als gevorderden kunnen een anker plug gebruiken echter adviseren we beginners eerst om te beginnen met een grotere klassieke buttplug. Een anker plug kan erg intens aanvoelen en vereist tevens meer techniek bij het inbrengen via de anus. In deze korte blog gaan we toelichten waarop je moet letten bij het gebruik van dit stimulerend anaal speeltje.

Gebruik een Anaal Douche voor gebruik

Een spreader buttplug kun je vergelijken met een omgekeerde paraplu ontwerp. Hierdoor is het verwijderen van de anker plug iets lastiger omdat de plug stevig ‘verankerd’ zit tijdens gebruik. Zorg daarom voordat je een anker plug gebruik de endeldarm goed reinigt waardoor er geen resten mee naar buiten komt tijdens het verwijderen. Het gebruik van Anaal douches is hierbij aan te bevelen.
Anaal douches zorgen voor een goede reiniging en kan door iedereen goed gebruikt worden. Zowel het ontwerp en gebruik is eenvoudig van een anaal douche. Vul de anaal douche met lauw water en via het smalle tuitje kun je zo de anus en endeldarm eenvoudig reinigen. Wil je meer weten over het gebruik van Anaal douches, kijk dan op de categoriepagina voor meer informatie.

Begin met de kleinste maat

Ben je beginner en wil je graag experimenteren met een anker plug, dan is het verstandig om met de kleinste maat te beginnen. In tegenstelling tot klassieke buttplugs zorgt ook de kleinste anker plug voor veel stimulatie. Hierbij is het belangrijk om een vorm te kiezen je aanspreekt. De verschillende eigenschappen zoals vibraties, uitsparingen en kleur kun je tevens naar eigen inzicht uitkiezen.
Wanneer de stimulatie minder wordt weet je dat je klaar bent om een grotere maat uit te kiezen. Maak ook niet de fout door een grotere maat uit te kiezen die veels te groot is. Als je twijfelt kun je altijd naar de maatindicatie kijken. Heb je eerst een Small, dan is de volgende stap om de Medium uit te proberen.

Gebruik glijmiddel

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk glijmiddelgebruik is bij anaal speeltjes en zeker bij anker plugs. Door gebruik te maken van glijmiddel versoepel je de penetratie en verklein je de kans op pijn. Door gebruik te maken van glijmiddel op waterbasis zal de ankerplug ook veel langer meegaan zonder dat deze voortijdig slijtage sporen vertoont. Naast het versoepelen van de penetratie en gebruik zorgt glijmiddel op waterbasis ook voor een verlengde levensduur van de anker plug.