Maak het spannend in de slaapkamer met een dubbele dildo

Een dubbele dildo staat garant voor een potje dubbel zo spannende seks. Het grootste verschil met een normale dildo is dat een dubbele dildo aan ieder uiteinde een verdikking heeft die een eikel symboliseert. Zo kun je vaginaal en anaal tegelijk genieten, of juist tegelijkertijd met je partner door dezelfde dildo gepenetreerd worden. Of je nu wel of geen vagina hebt en of je eventuele partner ie wel of niet heeft, in de online sexshop kan iedereen een bij jouw wensen passende dubbele dildo bestellen.

Welke soorten dubbele dildo’s zijn er?

Voor koppels is de langwerpige dildo met twee koppen het bekendst. Deze kunnen allebei in de vagina worden ingebracht, of in de anus. Indien gemaakt van flexibel materiaal zoals siliconen of rubber kun je als vrouw zijnde met dit buigzame vriendje ook jezelf in twee openingen tegelijk verwennen. Vaak heeft één uiteinde een smallere kop, zodat deze zowel vaginaal als anaal comfortabel gebruikt kan worden. Qua uiterlijk zijn er heel realistische exemplaren met gelijkende eikel en geaderde schacht, lange gladde staven met aan het uiteinde een bolling, en van alles ertussenin. Qua lengte kan het oplopen tot wel 50 centimeter. Sommigen komen in de vorm van een voorbind dildo met harnas of tuigje. Anderen zijn gebogen en geschikt voor solo seks. Al dan niet met zuignap, zodat je je handen lekker vrij hebt. Naast zacht materiaal zijn dubbele dildo’s ook verkrijgbaar van mooi stevig glas, al dan niet met noppen en ribbels. Kortom: ook voor jou of jullie zit er een mooi nieuw speeltje tussen.

Waar let je nog meer op als je een dubbele dildo gaat kopen?

Voordat je een dubbele dildo koopt is het goed om rekening te houden met in welke opening je hem wilt inbrengen. Wil je hem anaal gebruiken, kies er dan eentje met één of beide koppen die wat slanker zijn, zodat het prettig aanvoelt. Stem hier je glijmiddel op af, een siliconen speeltje gaat minder lang mee met glijmiddel op siliconenbasis en dat is zonde. Sommige dubbele dildo’s zijn prima voor iedereen, alleen of samen, te gebruiken. Anderen juist weer alleen solo of alleen samen. Het formaat zal waarschijnlijk de doorslag geven in je keuze, maar kijk gerust goed rond en kies een dubbele dildo die het best bij jou of jullie fantasieën past.